Op zoek naar een gezellige en sportieve activiteit?

Voor gezelschappen van 12 tot ca. 35 personen is enkele uren beugelen onder het genot van een hapje en een drankje een aangename en sportieve activiteit.infokaartje

Onze beugelbaan is aangelegd in een historisch pand in Liempde waar de rustige authentieke sfeer nog volop aanwezig is.

Beugelen is een makkelijk toegankelijke sport die door jong en oud met veel spelplezier kan worden beoefend

Er wordt niet of nauwelijks een beroep gedaan op fysieke kracht of uithoudingsvermogen.

Indien u bij ons te gast bent is er uiteraard begeleiding op de beugelbaan en is er een vrijwilliger die voor een hapje en drankje zorgt.

Rondom de baan zijn zitplaatsen voor de toeschouwers waar onder het genot van een hapje en een drankje het beugelspel op de baan kan worden gevolgd. Er zijn vrijwel geen sporten waar het publiek zo dicht bij het spel betrokken is.

Gaarne wil beugelclub “De Klöskes “ voor u vereniging, club, of familie bijeenkomst een Beugeldemonstratie organiseren.

Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan kunt u zich ook aanmelden via ons contactformulier.

Bezoek onze beugelbaan.

Als u eens kennis wilt maken met de beugelsport, bent u van harte welkom op maandag- en woensdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur en op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op deze avonden is het recreatief beugelen voor de leden van de Klöskes. De competitie wedstrijden worden als regel op dinsdag en donderdagavond gespeeld.

Actief lid

Het zou zo maar kunnen dat de kennismaking met deze mooie en uitdagende oude sport een goede reden is om die in club verband te gaan beoefenen. Uiteraard bent u dan bij “De Klöskes” van harte welkom.

Indien u informatie wenst over onze club of interesse heeft in een arrangement,beugeldemonstratie of lidmaatschap dan kunt u zich ook aanmelden via ons contact formulier.Of bel ons op

06 219 341 29